OVER JOLIE WOMEN

De leukste winkel
voor je kleding kast:)

Jolie Women is de damesmode zaak in Twente die in 2011 haar deuren opende met een breed assortiment aan prachtige merken en een enthousiast team die dag en nacht voor u klaarstaat.  Ons aanbod bestaat o.a. uit merken als: Josh V, Esqualo, Studio Anneloes, Summum Woman, POM Amsterdam, Scotch and Soda, K-design, Label Dot, YAYARinascimento, DWRS label, Tango Shoes, Rosemunde, Ibana, Dante 6

Daarnaast gaat Joanne wekelijks op zoek, door heel het land en daar buiten, naar de leukste betaalbare trendy items, waar winkel en de webshop wekelijks mee wordt aangevuld. Zo blijft het steeds weer een feestje om de winkel of de webshop met regelmaat te bezoeken.  Elke dag komen er nieuwe aanwinsten binnen die zeker het bekijken waard zijn. 

In de winkel verlenen wij graag de beste service aan onze klanten om u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Als extra service bieden wij ook Personal Shopsessies aan (buiten de winkeltijden om) zodat u volledig aandacht krijgt en wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren. (Maak gerust een afspraak door een mail te sturen naar info@joliewomen.nl of te bellen 0548-541514.)

We staan daarom ook al 13 jaar lang achter ons bedrijfsmotto: “De klant met een glimlach de deur uit laten gaan. Of op z’n Twents gezegd: JOLIE maakt oe blie. Onze winkel heeft sinds 2020 een webshop, waardoor ook mensen van buiten de regio een online bezoekje kunnen brengen en kunnen shoppen bij Jolie Women.

Wij zien u graag in de winkel of online in onze webshop!

Lieve groet,

Team Jolie Women
Joanne